18.05.2022

  • Подмяната на водопреносната мрежа и изграждане на индустриална зона посочи като основните приоритети в Плана за интегрирано развитие на община Благоевград 2021-2027 г. председателят на Общинския съвет Радослав Тасков.

  • Изваждам темата за водата пред скоба заради растящото недоволство на гражданите от все по-чести аварии и разкопаване на улици и тротоари, които после с месеци чакат за асфалтиране или вече са целите в кръпки.

  • Затова, преди да започнем да възстановяваме уличната мрежа, първо трябва да ремонтираме водопреносната и трябва да се започне оттам.

  • За жалост Благоевград бе изключен от възможността да се възползва от европейски средства в тази сфера заради липсата на консолидация във водната асоциация“, каза председателят на ОбС.

28/01/22 17:53

КЛЮЧОВИ ДУМИ

70% от водопроводната мрежа на Благоевград е с етернитови тръби, започва подмяна

Подмяната на водопреносната мрежа и изграждане на индустриална зона посочи като основните приоритети в Плана за интегрирано развитие на община Благоевград 2021-2027 г. председателят на Общинския съвет Радослав Тасков. На пресконференция вчера по повод днешната сесия на местния...

pirinsko ·

70% от водопроводната мрежа на Благоевград е с етернитови тръби, започва подмяна

pirinsko

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook