28.11.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Боряна Калейн Боряна Калейн, която имаше всички предпоставки за медал, изпусна възможността да спечели отличие от финалите на бухалки и лента на Световното първенство по художествена гимнастика в Китакюшу, Япония.

  • Грацията от клуб „Левски Триадица“ допусна груби грешки и в двете си изигравания във финалите на отделните уреди, което я остави извън почетната стълбичка.

  • Българката се представи на ниво, като допусна грешка в края на композицията си.

  • Златото на този уред отиде при Дина Аверина от Русия с 27.100 точки, следваната от сестра си Арина Аверина с 26.750 точки.

28/10/21 19:54

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Калейн остана без медал на отделните уреди в Япония

Боряна Калейн Боряна Калейн, която имаше всички предпоставки за медал, изпусна възможността да спечели отличие от финалите на бухалки и лента на Световното първенство по художествена гимнастика в Китакюшу, Япония. Грацията от клуб „Левски Триадица“ допусна груби грешки...

InSport ·

Калейн остана без медал на отделните уреди в Япония

InSport

Четвърто място за бухалките на Боряна Калейн на световното

Българката се представи на ниво, като допусна грешка в края на композицията си. Съдиите я оцениха на 26,200 точки. За трети път Калейн остана в подножието на почетната стълбичка. Тя не се добра до отличията с обръч и топка вчера (27 октомври). По-късно днес предстои...

FrogNews BG ·

Четвърто място за бухалките на Боряна Калейн на световното

FrogNews BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook