19.10.2021

  • Само ако гарантираме нашата сигурност и покажем решителност, международната общност ще мисли добре за нас, каза говорителят на кабинета Ло Пин Чен.

  • Тайван се стреми да демонстрира, че може да се защити, особено на фона на въпроса дали САЩ ще се притекат на помощ, ако Китай атакува.

  • Допълнителните пари вероятно ще бъдат добре приети във Вашингтон, който принуждава Тайван да модернизира военните си, за да стане по -мобилен, така че да може да се превърне в дикобраз, трудно за Китай да атакува.

  • Пред сериозните заплахи от врага националната армия активно участва във военните строителни и подготвителни работи и е спешно да се получат зрели и бързи оръжия и оборудване за масово производство за кратък период от време.

16/09/21 13:34

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Тайван планира увеличение на военните разходи с 9 млрд. долара, предупреждава за "сериозна заплаха"

Тайван предложи допълнителни военни разходи в размер на 240 млрд. тайвански долара (8,69 млрд. щатски долара) през следващите пет години, включително за нови ракети, след като предупреди за спешна необходимост от модернизиране на оръжията пред лицето на "сериозна заплаха"...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook