16.01.2022

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Председателят на СДС Румен Христов категорично се противопостави на призивите за напускане на коалицията с ГЕРБ.

  • Пред БНТ той подчерта, че имало решение на Националния съвет за съвместно участие на парламентарните избори с ГЕРБ и споразумението между двете партии било в сила до края на съществуването на 47-ото Народно събрание.

  • По думите на Христов Националният изпълнителен съвет на СДС нямал правомощията да решава дали партията ще е част от коалиция или не, защото подобни решения се взимали от Националния съвет.

  • Румен Христов заяви, че ще се кандидатира отново за лидерския пости настоя, че е изпълнил обещанието си да върне СДС в Народното събрание.

28/11/21 19:13

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Румен Христов: Ще бъдем в тази коалиция, защото нам е нашето място

По БНТ той изтъкна, че има решение на Националния съвет за съвместно участие на парламентарните избори с ГЕРБ и споразумението между двете партии е в сила до края на съществуването на 47-ото Народно събрание. По думите на Христов Националният изпълнителен съвет на СДС...

FrogNews BG ·

Румен Христов: Ще бъдем в тази коалиция, защото нам е нашето място

FrogNews BG

Председателят на СДС категорично против напускане на коалицията с ГЕРБ

Председателят на СДС Румен Христов категорично се противопостави на призивите за напускане на коалицията с ГЕРБ. Пред БНТ той подчерта, че имало решение на Националния съвет за съвместно участие на парламентарните избори с ГЕРБ и споразумението между двете партии било...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook