17.10.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Радостен съм, че местната управа подкрепя нашите инвестиционни проекти, защото съм силно убеден, че това е правилният път за развитието на ТЕЦ Бобов дол“, каза изпълнителният директор на централата Любомир Спасов.

  • Съветнизите дадохаразрешение на Централата новото газово трасе да преминава през общински площи.

  • ТЕЦ Бобов Дол е поискал предварително съгласие от Общинския съвет в Бобов Дол за изработване на подробен устройствен план и парцеларен план за изграждане на газова връзка и газоразпределителна станция за захранване с природен газ.

  • Директорът подчерта, че преминаването към екологични източници на енергия е единственият начин да се запазят работните места на хилядите местни жители, които имат поминък благодарение на функционирането на ТЕЦ Бобов Дол.

16/09/21 16:02

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Общината подкрепи газовото трасе до ТЕЦ "Бобов дол"

Общинският съвет на Бобов дол е дал разрешение през тази седмица трасето на проекта на ТЕЦ "Бобов дол" за свързване с националната газова инфраструктурада преминава през общински терени. „На този етап става въпрос само за прокарване на природен газ за горелките, благодарение...

24 chasa Bg ·

Решено! Общината подкрепи газовото трасе до ТЕЦ "Бобов Дол"

През тази седмица проектът на ТЕЦ Бобов Дол за свързване с националната газова инфраструктура бе разгледан на заседание на местния Общински съвет. Съветнизите дадоха разрешение на Централата новото газово трасе да преминава през общински площи. „На този етап става въпрос...

PIK Bg ·

Решено! Общината подкрепи газовото трасе до ТЕЦ "Бобов Дол"

Φωτογραφία αρχείου

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook