09.12.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Нова национална цел на България посочи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, кандидат на движението за президент, по време на първото си предизборно събитие в страната.

  • Ние от ДПС дефинирахме тези цели още през 2016 г., изведохме ги като приоритети през 2017 г. - за да има нашата Родина България ускорено икономическо развитие, каза Мустафа Карадайъ.

  • Ние с г-жа Искра Михайлова не разглеждаме политическите си опоненти като врагове, а като хора с различни ценности, като богатство за правене на политика, заяви Карадайъ на среща с хората от Монтана.

  • Той подчерта, че ДПС има самочувствието да предлага днес нови национални цели, защото още от зората на демокрацията Движението посочва мястото и пътя на България.

17/10/21 14:39

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Мустафа Карадайъ посочи новата национална цел на България

Нова национална цел на България посочи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, кандидат на движението за президент, по време на първото си предизборно събитие в страната. Кампанията на Движението за президент, вицепрезидент и народни представители тръгна от Видин. "Днес ние...

Fakti ·

Мустафа Карадайъ посочи новата национална цел на България

Fakti

Мустафа Карадайъ от Враца: Вотът е двоен, изборът един – бъдеще за всички българи

Вотът е двоен – за президент и за Народно събрание. Но изборът за нас е един. Изборът на България е един – бъдеще и просперитет за всички български граждани в нашата Родина България. Този избор трябва да направим на 14 ноември. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ,...

pirinsko ·

Мустафа Карадайъ от Враца: Вотът е двоен, изборът един – бъдеще за всички българи

pirinsko

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook