28.11.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • „Има огромен неизползван потенциал в двустранните ни отношения“ Министърът на външните работи Светлан Стоев прие посланика на Кралство Дания Йес Брогорд Нилсен.

  • Министър Стоев подчерта важната роля на Кралство Дания за България като единствената страна в Северния съвет, която е член на ЕС и НАТО.

  • По време на срещата беше обсъдено сътрудничеството между двете страни както в двустранен план, така и в рамките на Европейския съюз.

  • По линия на енергийния преход България вижда партньор в лицето на Дания, която е водеща страна в ЕС в развитието на зелените технологии“, заяви външният ни министър.

28/10/21 15:18

КЛЮЧОВИ ДУМИ

По линия на енергийния преход България вижда партньор в лицето на Дания

Министърът на външните работи Светлан Стоев прие посланика на Дания Йес Брогорд Нилсен. По време на срещата беше обсъдено сътрудничеството между двете страни както в двустранен план, така и в рамките на Европейския съюз. Стоев подчерта важната роля на Дания за България...

News BG ·

Министър Стоев прие посланика на Дания Йес Брогорд Нилсен

„Има огромен неизползван потенциал в двустранните ни отношения“ Министърът на външните работи Светлан Стоев прие посланика на Кралство Дания Йес Брогорд Нилсен. По време на срещата беше обсъдено сътрудничеството между двете страни както в двустранен план, така и в рамките...

infomreja ·

Министър Стоев прие посланика на Дания Йес Брогорд Нилсен

infomreja

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook