28.10.2021

  • Срамна позиция е това, защото инкасирането на гласовете на противниците на ваксинопрофилактиката ще стане за сметка на правото на здраве и с цената на много жертви.

  • За жалост служебният министър-председател вчера доказа моята теза, посочвайки, че въвеждането на задължителна ваксинация за някои групи хора било дискриминационно и нарушавало правата им.

  • Нека напомня, че държавата има позитивно задължение да опази живота и здравето на гражданите си и носи отговорност, когато управляващите се навеждат пред група хора, за да си заврат главата в пясъка.

  • Да, това изказване може да се е харесало на бъдещите гласоподаватели, но то е безотговорно спрямо общественото здраве и най-лошото, издава сериозно непознаване на стандартите в областта на правата на човека.

16/09/21 13:44

Мария Шаркова: Популизмът е причина за ниската ваксинация

Срамна позиция е това, защото инкасирането на гласовете на противниците на ваксинопрофилактиката ще стане за сметка на правото на здраве и с цената на много жертви. За жалост служебният министър-председател вчера доказа моята теза, посочвайки, че въвеждането на задължителна...

FrogNews BG ·

Мария Шаркова: Популизмът е причина за ниската ваксинация

FrogNews BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook