30.11.2021

  • Ресторантьорството е семеен бизнес за Ивайло Минков и хората около него от години.

  • Други пък правят сложни сметки как да задържат работниците си във фирмата, при положение, че поскъпването на тока „изяжда” поне няколко заплати всеки месец.

  • Последната сметка за ток го изправила пред сериозна дилема, съобщава Нова телевизия.

  • Петко Петков работи в ресторанта вече 13 години и забелязва как поскъпването и ограниченията заради пандемията се отразяват зле на бизнеса.

17/10/21 13:08

КРИЗА: Ресторантьори пестят съставки от менюто, за да намалят разходите

Поскъпването на тока и горивата поставя бизнеса и всички нас пред сериозни изпитания. Някои ресторантьори започнаха да пестят от големината на кюфтето, от съставките в салатата, покривките и какво ли не. Други пък правят сложни сметки как да задържат работниците си във фирмата,...

PIK Bg ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook