30.11.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Снимка Булфото, архив Решенията за преминаване на учениците в онлайн среда не трябва да се правят на областно, а на общинско ниво.

  • В доказателство на тезата си той посочи конкретен областен център, в който различните общински училища разполагат с коренно различен брой отсъстващи заради коронавируса ученици.

  • Очевидно е, че този областен подход не е удачен, ако ние се грижим за обучението на децата“, посочи образователният министър, цитиран от Нова телевизия.

  • Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

17/10/21 15:39

Денков: Всяка община трябва да решава за онлайн обучението

Снимка Булфото, архив Решенията за преминаване на учениците в онлайн среда не трябва да се правят на областно, а на общинско ниво. Това заяви образователният министър Николай Денков в Рилския манастир, предаде standartnews.com. В доказателство на тезата си той посочи...

Petel ·

Денков: Всяка община трябва да решава за онлайн обучението

Petel

Кметовете ще решават за мерките в училищата

Булфото Отговорността за присъственото обучение на учениците ще бъде на кметовете на общините. Решенията за преминаване на учениците в онлайн среда не трябва да се правят на областно, а на общинско ниво. Това заяви образователният министър Николай Денков в Рилския манастир,...

Petel ·

Кметовете ще решават за мерките в училищата

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook