02.12.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Това подчерта председателят на фискалния надзорен орган на Обединеното кралство - Ричард Хюз, цитиран от медиите на Острова.

  • В дългосрочен план Брекзит ще има по-голямо въздействие в сравнение с пандемията, изтъкна председателят на Службата за бюджетна отговорност Ричард Хюз пред Би Би Си след актуализация на държавния бюджет.

  • Това обяви ръководителят на британски правителствен орган, който съветва за финансовите перспективи.

  • Великобритания официално напусна ЕС в началото на годината, докато Brexit допринесе за прекъсвания на доставките, причинени и от Covid.

28/10/21 16:04

Брекзит ще удари растежа на Великобритания повече от COVID-19

Брекзит ще удари икономическия растеж на Великобритания повече от пандемията от коронавирус в дългосрочен план. Това обяви ръководителят на британски правителствен орган, който съветва за финансовите перспективи. "В дългосрочен план Брекзит ще има по-голямо въздействие...

News BG ·

Как въздействието на Brexit се оказа по-лошо от пандемията за икономиката на Великобритания?

Въздействието на Brexit върху икономиката на Великобритания ще бъде по-лошо от това, причинено от пандемията. Това подчерта председателят на фискалния надзорен орган на Обединеното кралство - Ричард Хюз, цитиран от медиите на Острова. Според Службата за бюджетна отговорност...

Money Bg ·

Как въздействието на Brexit се оказа по-лошо от пандемията за икономиката на Великобритания?

Φωτογραφία αρχείου

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook