19.10.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Своите концепции са подали общо 5 кандидати (по реда на приемане): Милен Митев, Жени Гаджалова, Митко Димитров, Иво Тодоров и Светослав Костов.

  • ПИК припомня, че до обявяването на нов конкурс се стигна, след като Андон Балтаков подаде оставка от поста на 2 август.

  • Съгласно приетата от СЕМ процедура, в срок до 13 октомври СЕМ ще оповести на интернет страницата си кандидатите, допуснати до участие в надпреварата за нов генерален директор на БНР.

  • Андон Балтаков мотивира искането си за предсрочното прекратяване на договора му за управление с дълбоко лични причини.

16/09/21 17:22

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Петима влизат в битка за нов генерален директор на БНР

Днес приключи приемането на документите за участие в процедурата за избор на генерален директор на Българското национално радио. Това съобщават от СЕМ. Своите концепции са подали общо 5 кандидати (по реда на приемане): Милен Митев, Жени Гаджалова, Митко Димитров, Иво Тодоров...

PIK Bg ·

Изтича крайният срок за подаване на документите на кандидатите за генерален директор на БНР

В 17 часа днес изтича крайният срок за подаване на документите на кандидатите за генерален директор на Българското национално радио в Съвета за електронни медии. До обявяването на нов конкурс се стигна, след като Андон Балтаков подаде оставка от поста на 2 август. Съгласно...

PIK Bg ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook