09.12.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • „Искаме законът да бъде поставен над властта, защото властта е смазала закона“ „Искаме да сложим ред, като първо се прави бюджетът, а после се строи.

  • Това коментира заместник - министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков в интервю за предаването Неделя 150 на Българското национално радио.

  • Иван Шишков съобщи, че регионалният министър Виолета Комитова води разговори в Министерски съвет в бюджета за следващата година да бъдат предвидени за текущ ремонт и поддръжка на републиканските пътища 1,4 - 1,5 млрд.лв.

  • Той обаче изрично подчерта, че за част от текущия ремонт е имало изготвени проекти като за основен ремонт.

17/10/21 13:21

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Иван Шишков: Строителните фирми трябва да покажат дали са жертва, или съучастник

„Искаме законът да бъде поставен над властта, защото властта е смазала закона“ „Искаме да сложим ред, като първо се прави бюджетът, а после се строи. Искаме законът да бъде поставен над властта, защото властта е смазала закона. Протягаме ръка на строителните фирми и искаме...

infomreja ·

Иван Шишков: Строителните фирми трябва да покажат дали са жертва, или съучастник

infomreja

Иван Шишков: Държавата е възложител на незаконното строителство

Държавата е възложител на незаконното строителство. Това коментира заместник - министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков в интервю за предаването "Неделя 150" на Българското национално радио. По думите му никой не иска да води война срещу строителните...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook