06.02.2023

  • От 9 декември любимото кръстовище в сърцето на София ще бъде преобразено в див хабитат с коледни лампички, зеленина и животни, главни герои в програмата на Mastercard и Банка ДСК — Wildlife Impact.

  • Mastercard и Банка ДСК работят с международната организация Conservation International, за да помогнат за опазването и възстановяването на местообитанията на дивите животни.

  • Въздействащата коледна украса насочва вниманието към проблема за близо 2000 критично застрашени от изчезване животински вида, в това число африкански горски слон, черно-бял лемур, адакс, тигър, жълтокачулато какаду, макак и панголин.

  • През 2022 г. близо 65 хиляди потребители са издали своята “дива карта” Mastercard Wildlife Impact в подкрепа на каузата за опазване на застрашените животни.

06/12/22 20:47

КЛЮЧОВИ ДУМИ

За втора поредна година “Малките 5” отправят важно послание за природата с уникална коледна украса

Емблематичното кръстовище се превръща в див хабитат с посланието „Заедно пазим биоразнообразието“ от Mastercard и Банка ДСК в подкрепа на застрашените животински видове по програматаConservation International Този декември, за втора поредна година, „Малките 5 кьошета“...

Kafene ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook