14.06.2021

  • На 16 май (неделя) от 11.00 часа на сцената на Кино „Кабана ще бъде представен първият куклено музикален спектакъл за деца от проекта „Роден под щастлива звезда“ на Фондация за култура и изкуство „Пространства“.

  • 218 събития – театрални представления, концерти, филмови прожекции, ателиета, програми за деца, ще бъдат подкрепени финансово и логистично от Столична община чрез Календара на културните събития – раздел „Лятна програма“, съобщиха от общината.

  • Тази година събитията за малки и големи стартират на 16 май, ще продължат през юни, юли, август и септември, както и в топлите дни на месец октомври.

  • Изпълнители са трио „Дивертименто“: Грациела Панайотова - цигулка, София Радилова - виолонело, Младен Тасков - пиано и певците Милена Гюрова и Стефан Петков.

14/05/21 20:14

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Ето Лятната програма на открито на Столична община

Започват събитията на открито от Лятната програма на Столична община. Тази година събитията за малки и големи стартират на 16 май, ще продължат през юни, юли, август и септември, както и в топлите дни на месец октомври. 218 събития – театрални представления, концерти, филмови...

24 chasa Bg ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook