28.01.2022

  • Македонско малцинство в България няма и това е позиция, по която не бива да допускаме компромиси и очаквам да отстояваме единодушно с всички български колеги в Европейския парламент - без значение от политическите ни пристрастия.

  • Председателят на делегацията - нидерландската депутатка София ин'т Велд от либералната група Обнови Европа, вчера представи доклада на заседание на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи в Европейския парламент.

  • И най-малкото заиграване с темата, което си позволяват крайно левите популисти като ирландската депутатка в ЕП Клеър Дейли, противоречи на истината и по своята същност представлява несправедлива и тенденциозна атака спрямо страната ни.

  • Относно представения доклад на Групата за наблюдение на демокрацията, върховенството на закова и основните права Емил Радев смята, че има опити европейски институции да се въвличат в решаването на вътрешнополитически спорове.

30/11/21 16:30

Емил Радев срещу опита за измислено малцинство да се вплита в дебата за законност у нас

"Македонско малцинство в България няма и това е позиция, по която не бива да допускаме компромиси и очаквам да отстояваме единодушно с всички български колеги в Европейския парламент - без значение от политическите ни пристрастия. И най-малкото заиграване с темата, което...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook