19.10.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Освен това, по решение на общинското ръководство, с минерална вода вече е захранена и външна чешма, която е достъпна за всички жители и гости на Благоевград.

  • Планираме да бъдат изградени SPA комплекси и резервоар.Втората стъпка, която ще предприемем, е изравняване на водата към всички ползватели“, коментира кметът Илко Стоянов.

  • Ресурсът ще бъде използван за топлообмен и ще преминава през душовете в санитарните помещения на обекта, които се ползват от стотици плувци, деца от спортните клубове и професионални спортисти.

  • Минералната вода бе прокарана по трасето до закрития плувен басейн от Община Благоевград през 2019 г., но остана да бъде направена свръзка, която да позволи захранването на комплекса.

16/09/21 14:47

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Минерална вода в закрития басейн и улична чешма в Благоевград

Закритият плувен басейн „Пирин“ в Благоевград вече е захранен с минерална вода. Новината съобщи кметът Илко Стоянов. Ресурсът ще бъде използван за топлообмен и ще преминава през душовете в санитарните помещения на обекта, които се ползват от стотици плувци, деца от спортните...

24 chasa Bg ·

Добра новина! Минералната вода стигна до закрития плувен басейн „Пирин“ в Благоевград

С минерална вода вече е захранена и външна чешма, която е достъпна за всички жители и гости на Благоевград Закритият плувен басейн „Пирин“ вече е захранен с минерална вода. Новината съобщи кметът на Благоевград Илко Стоянов. Ресурсът ще бъде използван за топлообмен и...

infomreja ·

Добра новина! Минералната вода стигна до закрития плувен басейн „Пирин“ в Благоевград

infomreja

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook