28.01.2022

  • На фона на нарастващото напрежение между Москва и Киев САЩ трябва да останат многобдителни относно плановете на руското ръководство, каза директорът на ЦРУ Бил Бърнс.

  • Никога не бих подценил склонността на президента Путин да поема рискове с Украйна, каза Бърнс на събитие, организирано от в. Уолстрийт джърнъл.

  • Изявлението на Бърнс беше направено преди срещата във видео формат между президентите на САЩ Джо Байдън и Русия Владимир Путин, която ще се проведе във вторник вечерта.

  • Високопоставен служител на администрацията на Байдън каза пред репортери, че американският президент планира да използва тази среща, за да предупреди Москва срещу нахлуване в Украйна, което ще доведе до сериозни икономически санкции срещу Руската федерация.

07/12/21 06:34

Директорът на ЦРУ: САЩ трябва да внимават с Русия

На фона на нарастващото напрежение между Москва и Киев САЩ трябва да останат многобдителни относно плановете на руското ръководство, каза директорът на ЦРУ Бил Бърнс. "Никога не бих подценил склонността на президента Путин да поема рискове с Украйна", каза Бърнс на събитие,...

News BG ·

Директорът на ЦРУ: САЩ трябва да внимават с Русия

Φωτογραφία αρχείου

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook