07.12.2022

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Правителството на Германия готви спасителен фонд от 200 милиарда евро, който има за цел да помогне в битката срещу растящите цени на газа.

  • Освен това Шолц сподели, че таванът на цените на енергията ще дойде незабавно,тъй като се очаква експертната комисия да проведе спешни консултации и да представи предложения, предаде нюз.бг.

  • По този начин се разширява държавната намеса в индустрията, за да се предотврати недостига на енергия в резултат на войната на Русия в Украйна.

  • Германското правителство ще направи всичко по силите си, за да намали цените.

29/09/22 16:19

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Германия посреща цените на газа с фонд за 200 млрд. евро

Снимка Правителство на Украйна Германия посреща цените на газа с фонд за 200 млрд. евро. Това обяви на брифинг канцлерът Олаф Шолц. "Германското правителство ще направи всичко по силите си, за да намали цените. Сега поставяме голям защитен чадър", подчерта той. Освен...

Petel ·

Германия посреща цените на газа с фонд за 200 млрд. евро

Petel

Със спасителен фонд от 200 млрд. евро Германия ще бори цените на газа

Правителството на Германия готви спасителен фонд от 200 милиарда евро, който има за цел да помогне в битката срещу растящите цени на газа. Това обяви на брифинг канцлерът Олаф Шолц. "Германското правителство ще направи всичко по силите си, за да намали цените. Сега поставяме...

News BG ·

Със спасителен фонд от 200 млрд. евро Германия ще бори цените на газа

News BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook