20.03.2023

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • снимка Булфото Търсят се 500 души за попълване на Сухопътните ни войски.Командването за логистична поддръжка и Съвместното командване на специалните операции, съобщиБНР.

  • Армията ни продължава да търси военни и в началото на 2023 г., съобщава БНР.

  • Това е и най-новата структура в армията ни - действа от септември 2021 г. 30 военни пък се търсят за Командването на специалните операции - другата нова структура в армията.

  • Според доклада за състоянието на отбраната за 2021 г. недостигът на военни е най-висок в Сухопътните войски, като това оказва негативно въздействие върху бойната им готовност.

02/01/23 09:09

Армията търси над 500 военни

Армията ни продължава да търси военни и в началото на 2023 г., съобщава БНР. Местата са в Сухопътните войски, Командването за логистична поддръжка и Съвместното командване на специалните операции. Най-много военни се търсят за Командването за логистична поддръжка -...

News BG ·

Търсят се 500 души за попълване на Сухопътните ни войски

снимка Булфото Търсят се 500 души за попълване на Сухопътните ни войски. Командването за логистична поддръжка и Съвместното командване на специалните операции, съобщи БНР. Най-много военни се търсят за Командването за логистична поддръжка - 280 души. Заявления се подават...

Petel ·

Търсят се 500 души за попълване на Сухопътните ни войски

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook