05.06.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Няма вероятност търговско споразумение между САЩ и Великобритания да премине в Конгрес, ако Брекзит подкопае мирния договорот Разпети петък между Ирландия и Северна Ирландия, заяви председателят накамарата на представителите в конгреса на САЩ Нанси Пелоси.

  • Администрацията на Тръмп договаря споразумение за свободна търговия с Великобритания, което ще влезе в сила, след като завърши излизането си от Европейския съюз.

  • След векове на конфликти и кръвопролития, светът стана свидетел на чудото на помирението и постигнатия напредък“, подчерта Пелоси в изявление.

  • Забележките на Пелоси идват, след като съветникът по националната сигурност Джон Болтън заяви, че САЩ ще подкрепят Брекзит „без сделка“ , което вероятно ще доведе до налагането на т.нар.твърда граница.

14/08/19 16:46

КЛЮЧОВИ ДУМИ

The Hill: Нанси Пелоси обеща – няма сделка с Лондон, ако Брекзит застраши Белфаското споразумение

Вашингтон. Председателят на Камарата на представителите в Конгреса на САЩ Нанси Пелоси отново изрази възражението си срещу споразумение за свободна търговия с Обединеното кралство, ако оттеглянето му от Европейския съюз застраши Белфаското споразумение (известно и като Споразумението...

Focus News BG ·

The Hill: Нанси Пелоси обеща – няма сделка с Лондон, ако Брекзит застраши Белфаското споразумение

Focus News BG

Пелоси: Никое споразумение САЩ-Британия няма да подкопае ирландската граница

Няма вероятност търговско споразумение между САЩ и Великобритания да премине в Конгрес, ако Брекзит подкопае мирния договор от Разпети петък между Ирландия и Северна Ирландия, заяви председателят на камарата на представителите в конгреса на САЩ Нанси Пелоси. "Под каквато...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook