09.12.2019

  • Инцидентът се е разиграл в събота вечер, когато шофьорът Алексей Третяков се доверил на полу-автономния асистент в Model 3 по пътя към дома, но, за съжаление, асистираното шофиране завършило неприятно.

  • Автомобилът на Третяков се е забил в паркиран край пътя камион със скорост от около 100км/ч, като не е ясно дали основната вина за катастрофата е на Третяков или на системите в автомобила.

  • Това не е първият инцидент, при който кола на Tesla се забива в статично превозно средство, докато полу-автономният режим на управление е в действие.

  • По-интересното е, че колата буквално е изгоряла като кибритена клечка малко след удара, както можем да видим във видеото долу, но пък Третяков и двете му деца, с които пътувал, са се отървали невредими.

13/08/19 14:40

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Tesla, Model 3 и поредният изгорял автомобил на компанията на Илон Мъск

През последните месеци чухме за толкова много самозапалили се Tesla автомобили, че бяхме решили вече да не им обръщаме толкова много внимание - очевидно колите на Илон Мъск имат склонността да горят и това е. През изминалия уикенд обаче в Москва изгоря поредният Model...

LifeStyle ·

Tesla, Model 3 и поредният изгорял автомобил на компанията на Илон Мъск

Φωτογραφία αρχείου

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook