25.01.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • „Тесла“ планира да пусне компактен електрически автомобил, специално проектиран за Европа, съобщи РИА Новости, цитирайки изявление на Илон Мъск във видеоинтервю за изграждането на „Gigafactory“ в Германия.

  • В YouTube видео Илон Мъск разкри, че дизайнерското студио ще проектира превозно средство, което е по-подходящо за претоварените и понякога тесни пътища в Европа.

  • Мъск отбеляза, че Model S и Model X може да са ненужно големи за европейските шофьори в условията на гъста градска среда.

  • „Те не искат просто да правят европейската версия на нещо, което е проектирано в Калифорния”, казва Мъск, подчертавайки намерението на Tesla да привлече в Берлин най-добрите таланти, които създават оригинален дизайн.

25/11/20 15:07

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Tesla подготвя компактен електромобил за Европа

Въпреки успеха на Tesla в Европа, големите Model S и Model X всъщност не са представителни за повечето автомобили,които виждаме по пътищата на Стария континент.В момента компаниятаизгражда „гигафабрика”в Берлин, като същевременно планира да отвори там идизайнерско студио....

TechNews ·

Tesla подготвя компактен електромобил за Европа

TechNews

Илон Мъск разработва евтина електрическа кола специално за Европа

„Тесла“ планира да пусне компактен електрически автомобил, специално проектиран за Европа, съобщи РИА Новости, цитирайки изявление на Илон Мъск във видеоинтервю за изграждането на „Gigafactory“ в Германия. Мъск отбеляза, че Model S и Model X може да са ненужно големи за...

Actualno ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook