02.12.2022

  • The Verge отбелязва, че Mercedes въвежда абонамент „Увеличаване на ускорението“ на стойност 1200 долара на година, който подобрява производителността на моделите EQE и EQS, както и на техните SUV варианти.

  • Tesla вече не е единствената автомобилна марка, която иска от шофьорите да плащат допълнително, за да отключат някои от съществуващите възможности на автомобила си.

  • Най-впечатляващите суперколи през 2022 г.Свирепи, екстравагантни, бързи, агресивни, високотехнологични ... има много причини, поради които да ги запомните Германският автомобилен производител обаче не е първият, който таксува допълнително за производителност.

  • Срещу посочената годишната такса времето за ускорение от 0 до 100 км ще се подобри с 0,8-1 секунда благодарение на по-високата пикова мощност на двигателя и увеличения въртящ момент.

24/11/22 11:23

Mercedes ще таксува шофьорите за допълнително ускорение

Tesla вече не е единствената автомобилна марка, която иска от шофьорите да плащат допълнително, за да отключат някои от съществуващите възможности на автомобила си. The Verge отбелязва, че Mercedes въвежда абонамент „Увеличаване на ускорението“ на стойност 1200 долара на...

Profit ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook