23.01.2022

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Трябва да признаем, че Machine Gun Kelly и Меган Фокс са наистина сладка двойка, макар и събирането им да беше на цената на брака на актрисата с Брайън Остин Грийн.

  • Меган Фокс и Machine Gun Kellyбързо се превърнахав една от най-интересните светски двойки и в това няма нищо изненадващо.

  • Те присъстваха на звездно парти в Западен Холивуд, организирано за представянето на марката лак за нокти наMachine Gun Kelly -UN/DN LAQR.

  • Във вечерното шоу на Джими Фелън музикантът разказва как в началото на взаимоотношенията им се е опитал да я впечатли, показвайки ѝ нож, подарен му от Травис Баркър със специално послание.

07/12/21 12:20

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Меган Фокс, Machine Gun Kelly, UN/DN LAQR и поредната им провокация

Меган Фокс и Machine Gun Kellyбързо се превърнаха в една от най-интересните светски двойки и в това няма нищо изненадващо. Двамата определено знаят как да провокират, а голотата и нестандартният начин на обличане лесно ги открояват от останалите. През изминалия уикенд...

LifeStyle ·

Machine Gun Kelly, Меган Фокс и как се е нанаранил с нож, за да я впечатли

Трябва да признаем, че Machine Gun Kelly и Меган Фокс са наистина сладка двойка, макар и събирането им да беше на цената на брака на актрисата с Брайън Остин Грийн. И в началото на всяка връзка мъжът се опитва да впечатли жената по всевъзможни начини. Като се прави на...

LifeStyle ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook