23.01.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Givenchy, Versace иCoach трябваше да се извинят, че са пуснали на пазара тениски,с които са накърнили териториалната цялост на Китай.

  • Италианската марка се озова в обсега на бурята вчера заради тениска, която представя списък от градове, следвани от името на страната с главни букви - например Париж-ФРАНЦИЯ и Шанхай -КИТАЙ, съобщи Франс прес.

  • На тенискитеТайван и Хонконг са представени като самостоятелни държави, докато Пекин ги счита за своя територия.

  • Злополучното е, че наименованието Хонконг е последвано от ХОНКОНГ' с главни букви, въпреки че бившата британска колония е част от Китай от 1997 година.

13/08/19 13:56

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Givenchy, Coach и Versace се замесиха в скандал в Китай заради надписи на тениски

Givenchy, Coach и Versace трябваше да поднесат извиненията си заради пускането в продажба на тениски, които са определени като публично оскърбление към суверенитета на Китай, тъй като намекват, че Тайван и Хонконг не са част от Поднебесната империя, предадоха агенциите,...

Investor ·

Givenchy, Coach и Versace се замесиха в скандал в Китай заради надписи на тениски

Investor

Givenchy, Versace, Coach и един скандал с Китай

Givenchy, Versace и Coach трябваше да се извинят, че са пуснали на пазара тениски, с които са накърнили териториалната цялост на Китай. На тениските Тайван и Хонконг са представени като самостоятелни държави, докато Пекин ги счита за своя територия. Тениските, които...

LifeStyle ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook