10.07.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Първоначалният шок от нестандартния Cybertruck на Tesla вече отмина и сега е време да помислим трезво как и откъде изобщо е дошло вдъхновението на Мъск и инженерите му, за да създадат подобна кола.

  • Става въпрос за Lotus Esprit, който еизползван във филма Джеймс Бонд: Шпионинът, който ме обичаше от 1977 г., и който след това се превърна в звездата в първите компютърни игри с коли през 90-те.

  • Оказва се, че дизайнът на пикапа не е просто прищявка на въображението на милиардера, а е отражение на детската му страст по един наистина емблематичен автомобил.

  • Няколко месеца по-късно става ясно, че новият собственик на автомобила е самият Илон Мъск, който в интервю за CNBC споделя, че още от дете е мечтал за тази кола.

02/12/19 17:51

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Cybertruck, Tesla, Lotus Esprit, Илон Мъск и откъде е вдъхновението за пикапа на Tesla

Първоначалният шок от нестандартния Cybertruck на Tesla вече отмина. Сега е време да помислим трезво как и откъде изобщо е дошло вдъхновението на Мъск и инженерите му, за да създадат подобна кола. Оказва се, че дизайнът на пикапа не е просто прищявка на въображението на...

LifeStyle ·

Cybertruck, Tesla, Lotus Esprit, Илон Мъск и откъде е дошло вдъхновението за пикапа на Tesla

Първоначалният шок от нестандартния Cybertruck на Tesla вече отмина и сега е време да помислим трезво как и откъде изобщо е дошло вдъхновението на Мъск и инженерите му, за да създадат подобна кола. Оказва се, че дизайнът на пикапа не е просто прищявка на въображението...

LifeStyle ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook