25.02.2021

  • Градският автомобил с габаритите на Seat Ibiza ще доведе до трансформацията на марката Cupra трябва да пусне електрически модел от базово ниво до 2025 г. като част от текущата електрификация на своята гама.

  • Говорейки, когато Cupra отбеляза три години като самостоятелна марка, изпълнителният директор Уейн Грифитс заяви, че компактният EV ще бъде „повече от автомобил за нас; това е бъдещето на автомобилната индустрия в Испания“.

  • Новият модел ще се позиционира в сегмент A0, под предстоящия електрически хечбек El-Born, което означава, че ще бъде сравним по размер със Seat Ibiza и Volkswagen Polo.

  • Cupra ще помогне да направим електрическите автомобили достъпни за масите с малък градски електрически автомобил - и това е проект, по който работим с [компанията майка] Volkswagen Group.

23/02/21 10:05

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Cupra ще пусне малък достъпен електромобил

Градският автомобил с габаритите на Seat Ibiza ще доведе до трансформацията на марката Cupra трябва да пусне електрически модел от базово ниво до 2025 г. като част от текущата електрификация на своята гама. Говорейки, когато Cupra отбеляза три години като самостоятелна...

AMS ·

Cupra ще пусне малък достъпен електромобил

AMS

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook