15.07.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Силите на реда са арестували 49-годишен гражданин на руската република Чечения, за когото се смята, че е стрелял по бившия командос в парка „Клайнер Тиргартен“ в германската столица.

  • Германската полиция разследва убийството на бивш грузински командос в берлински парк, като вече има и заподозрян, съобщава AFP.

  • Превод и редакция: Теодор Пенев © 2019 Всички права запазени.

  • Според свидетели, похитителят се е приближил до жертвата си в гръб и е стрелял два пъти по него, след което е избягал от местопрестъплението на велосипед.

25/08/19 14:52

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Чеченец застреля бивш грузински командос в Берлин

Германската полиция разследва убийството на бивш грузински командос в берлински парк, като вече има и заподозрян, съобщава AFP. Силите на реда са арестували 49-годишен гражданин на руската република Чечения, за когото се смята, че е стрелял по бившия командос в парка „Клайнер...

Trud ·

AFP: Германската полиция разследва убийството на бивш грузински командос в Берлин

Берлин. Германската полиция разследва убийството на бивш грузински командос в берлински парк, като вече има и заподозрян, съобщава AFP. Силите на реда са арестували 49-годишен гражданин на руската република Чечения, за когото се смята, че е стрелял по бившия командос в...

Focus News BG ·

AFP: Германската полиция разследва убийството на бивш грузински командос в Берлин

Focus News BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook