29.03.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • През изминалата година браковете, сключени в Несебър, са общо 112, като от тях 12 са присъставени, информираха от морската Община.

  • В Несебър своята любов са запечатали с подпис и изцяло чуждестранни двойки от Естония, Великобритания, Украйна, Германия и Русия.

  • Между тях има съюзи между българка и алжирец, българин и литвийка, няколко брака между български граждани и граждани на Русия, Украйна, САЩ, Канада и страни членки на Евросъюза.

  • Затова той се утвърждава като място, където влюбени двойки от страната и чужбина избират да сключат брак и да се врекат във вярност.

26/02/20 15:08

112 сватби в Несебър през 2019, масово се женят там и чужденци

Несебър е град, който носи специфична атмосфера и романтика. Затова той се утвърждава като място, където влюбени двойки от страната и чужбина избират да сключат брак и да се врекат във вярност. През последните години културно-исторически полуостров е предпочитана дестинация...

24 chasa Bg ·

112 сватби в Несебър през 2019, масово се женят там и чужденци

24 chasa Bg

112 са сватбите в Несебър през 2019 г.

През изминалата година браковете, сключени в Несебър, са общо 112, като от тях 12 са присъставени, информираха от морската Община. Между тях има съюзи между българка и алжирец, българин и литвийка, няколко брака между българи и граждани на Русия, Украйна, САЩ, Канада и страни...

Gramofona ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook