04.07.2022

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • снимка: Булфото През следващото денонощие през страната ще премине атмосферно смущение.

  • Утре още преди обяд над Западна България, по-късно през деня и над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици.

  • През нощта облачността от северозапад ще се увеличава и след полунощ на отделни места в крайните западни райони ще превали и прегърми.

  • В отделни райони, главно в югозападната част от страната, валежите ще са временно интензивни и ще има условия за градушки, показва прогнозата за времето на НИМХ.

23/06/22 08:18

Ще вали, на места с гръмотевици и градушки

През следващото денонощие през страната ще премине атмосферно смущение. През нощта облачността от северозапад ще се увеличава и след полунощ на отделни места в крайните западни райони ще превали и прегърми. През деня още преди обяд над Западна България, по-късно през деня...

Gramofona ·

Ще вали, на места с гръмотевици и градушки

Gramofona

Валежи на отделни места в четвъртък

снимка: Булфото През следващото денонощие през страната ще премине атмосферно смущение. През нощта облачността от северозапад ще се увеличава и след полунощ на отделни места в крайните западни райони ще превали и прегърми. Утре още преди обяд над Западна България, по-късно...

Petel ·

Валежи на отделни места в четвъртък

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook