06.12.2022

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Снимка: Булфото Спартак (Варна) може да има нов треньор в лицето на Димитър Димитров-Херо, съобщава Dsport.

  • По информация на Дарик радио и dsport 63-годишният специалист е във Варна в момента и е на на масата за преговори с двамата собственици Асен Миланов и Павлин Николов.

  • Двмата бизнесмени опитват да убедят свободния и доказан специалист да поеме закъсалия Спартак, който след петия кръг в efbet Лига е на предпоследното 13-то място само с една спечелена точка.

  • Под ръководството на Васил Петров Спартак направи истински фурор с влизането си от Tрета във Втора до efbet лига за отрицателно време, което гарантира поста на треньора в елита.

09/08/22 17:06

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Шефовете на Спартак водят преговори с Херо на яхта до Морска гара Варна

Снимка уикипедия Съсобствениците на Спартак Асен Миланов и Павлин Николов водят в момента преговори с Димитър Димитров-Херо на яхта до Морска гара Варна, видя "Петел". Двмата бизнесмени опитват да убедят свободния и доказан специалист да поеме закъсалия Спартак, който...

Petel ·

Шефовете на Спартак водят преговори с Херо на яхта до Морска гара Варна

Petel

Херо може да поеме Спартак

Снимка: Булфото Спартак (Варна) може да има нов треньор в лицето на Димитър Димитров-Херо, съобщава Dsport. Неговото евентуално назначаване може да стане факт дори и днес. По информация на Дарик радио и dsport 63-годишният специалист е във Варна в момента и е на на масата...

Petel ·

Херо може да поеме Спартак

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook