12.07.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • снимка: Уикипедия Швейцария планира да отвори границите си за страните от Европейския съюз, Европейската асоциация за свободна търговия и Великобритания от 15 юни, заяви днес правителството, след като случаите на коронавирус намаляват, предаде Ройтерс.

  • Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

  • Джордж Вашингтон Призоваваме властта да не създава излишно напрежениеи да не нарушава основните ценности, върху които се крепиЕС.

  • Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени сХартата на основните права на ЕС.

06/06/20 14:05

Швейцария отваря границите си за европейци на 15 юни

Швейцария планира да отвори границите си за страните от Европейския съюз, Европейската асоциация за свободна търговия и Великобритания от 15 юни. Това обявиха от правителството, след като случаите на коронавирус намаляват, предаде „Ройтерс”, цитирана от „Дарик”. Правосъдният...

PIK Bg ·

Швейцария отворя границите си за европейци на 15 юни

снимка: Уикипедия Швейцария планира да отвори границите си за страните от Европейския съюз, Европейската асоциация за свободна търговия и Великобритания от 15 юни, заяви днес правителството, след като случаите на коронавирус намаляват, предаде Ройтерс. Правосъдният министър...

Petel ·

Швейцария отворя границите си за европейци на 15 юни

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook