26.01.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Шампионът на България и носител на Купата на България по волейбол за жени Марица (Пловдив) започна подготовка за новия сезон с 16 състезателки.

  • Петков е треньор и на женския национален отбор, за който предстои участие на Европейското първенство от 23 август до 8 септември, което ще се проведе в Полша, Словакия, Турция и Унгария.

  • Те бяха изведени от помощник-треньора на отбора Владимир Орлов, който ще води заниманията на тима до завръщането на старши треньора Иван Петков.

  • По традиция домакинката на отбора Любка беше направила питка, с която бяха посрещнати волейболистките.

14/08/19 15:29

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Шампионките от Марица започнаха подготовка

Шампионът на България и носител на Купата на България по волейбол за жени Марица (Пловдив) започна подготовка за новия сезон с 16 състезателки. По традиция домакинката на отбора Любка беше направила питка, с която бяха посрещнати волейболистките. Те бяха изведени от помощник-треньора...

BNR BG ·

Шампионките от Марица започнаха подготовка

BNR BG

ВК Марица започна подготовка за новия сезон

Женският волейболен шампион на България и носител на Купата на България Марица (Пловдив) започна подготовка за новия сезон с 16 волейболистки. По традиция домакинката на отбора Любка беше направила питка, с която бяха посрещнати състезателките. Те бяха изведени от помощник-треньора...

BNR BG ·

ВК Марица започна подготовка за новия сезон

BNR BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook