05.08.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Мрачната комиксова адаптация Жокера на режисьора Тод Филипс води по номинации за наградите Оскар с 11 на брой, съобщават световните агенции.

  • С по 10 номинации следват три филма - мафиотският епос Ирландецът на Мартин Скорсезе, одата за златната ера на киното Имало едно време в Холивуд на Куентин Тарантино и военният епос 1917 на Сам Мендес.

  • Жокера, Ирландецът, Имало едно време в Холивуд и 1917 са сред деветте продукции, които ще си оспорват топ отличието занай-добър филмзаедно с Паразит, Малки жени, Брачна история, Джоджо Заека и Пълно ускорение.

  • Носителката на Оскар за най-добра актрисаще бъде избрана измежду Синтия Ериво за Хариет, Сирша Ронан за Малки жени, Скарлет Йохансон за Брачна история, Чарлийз Терон за Бомба със закъснител и Рене Зелуегър за Джуди.

14/01/20 11:48

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Холивуд избира – звездните фаворити за Оскарите (ГАЛЕРИЯ)

Мрачната комиксова адаптация "Жокера" на режисьора Тод Филипс води по номинации за наградите "Оскар" с 11 на брой, съобщават световните агенции. С по 10 номинации следват три филма - мафиотският епос "Ирландецът" на Мартин Скорсезе, одата за златната ера на киното "Имало...

DarikNews Bg ·

Тео Ушев без номинация за “Оскар”, но високо оценен от западните медии

Фаворитите за престижната награда - вдъхновени от реални събития, само “Жокера” не Анимационният филм на Теодор Ушев “Физика на тъгата” може и да не получи номинация за “Оскар”, макар да влезе в шортлистата на филмовата академия, но бе оценен много високо от медиите на...

24 chasa Bg ·

Тео Ушев без номинация за “Оскар”, но високо оценен от западните медии

24 chasa Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook