02.12.2022

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Очаква се поправките в Изборния кодекс, които бяха гласувани в ресорната комисия след 18-часово заседание, да влязат за обсъждане в пленарната зала.

  • Според една от приетите с гласовете на ГЕРБ-СДС, БСП и ДПС промени хартиената бюлетина се връща във всички секции като възможност гласуване.

  • Нашите предложения на ГЕРБ-СДС ще бъдат неподкрепени утре в зала по отношение на район Чужбина, заявленията, както и категорично отпадането на машинното преброяване, тоест въпросът с така наречената флашка.

  • Но подкрепяме в мнозинство българите да избират начина, по който ще гласуват, тоест смесеното гласуване, заяви Десислава Атанасова - председател на ПГ на ГЕРБ-СДС.

24/11/22 08:39

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Хартиената бюлетина ще се гласува на второ четене в НС

Според една от приетите с гласовете на ГЕРБ-СДС, БСП и ДПС промени хартиената бюлетина се връща във всички секции като възможност гласуване. След няколко председателски съвета вчера председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС - Десислава Атанасова съобщи, че промените в Изборния кодекс...

FrogNews BG ·

Хартиената бюлетина ще се гласува на второ четене в НС

FrogNews BG

Депутатите обсъждат връщането на хартиената бюлетина

Снимка Булфото Напрегнат ще е днешният ден в парламента. Очаква се поправките в Изборния кодекс, които бяха гласувани в ресорната комисия след 18-часово заседание, да влязат за обсъждане в пленарната зала. Според една от приетите с гласовете на ГЕРБ-СДС, БСП и ДПС промени...

Petel ·

Депутатите обсъждат връщането на хартиената бюлетина

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook