06.02.2023

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Позовавайки се на анонимни източници, близки до Apple, от Bloomberg разкриват, че е възможно да се създаде дефицит от около шест милиона бройки iPhone Pro и Pro Max.

  • Особено засегната от случващото се е Apple, като през последните седмици в една от основните фабрики за iPhone бушуват бунтове и служителите масово напускат.

  • Китай е изправен пред едни от най-мащабните си протести в последно време, породени най-вече от недоволството на хората от продължаващите и тежки COVID мерки.

  • От Counterpoint Reasearch пък в понеделник публикуваха становище, че доставките на iPhone вече са сериозно нарушени и може да се наложи да се чака 37 дни за доставката на iPhone Prо и Pro Max.

29/11/22 16:17

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Хаосът в Китай струпва тъмни облаци над Apple

Apple рискува да прекъсне серията си от 14 тримесечия на растеж по време на пиковия празничен период, след като хаоса в Китай от последния месец засегна и работата на най-големия завод за сглобяване на iPhone в страната. Тази ситуация е напът да се превърне в най-голямото...

Profit ·

Apple, iPhone, Китай и какво губи компанията заради протестите срещу COVID ограниченията

Китай е изправен пред едни от най-мащабните си протести в последно време, породени най-вече от недоволството на хората от продължаващите и тежки COVID мерки. Особено засегната от случващото се е Apple, като през последните седмици в една от основните фабрики за iPhone...

LifeStyle ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook