26.05.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Снимка Булфото Радар - детектор, който е позволен за използване у нас, може да спаси всеки водач от новите супер камери на КАТ, които ще заработят за Коледа.

  • За разлика от триногите – новите супер устройства работят на принципа на т. нар.ефект на Доплер и сигналът им се улавя от детекторите в автомобилите, пише в. Телеграф.

  • Дори агресивното поведение на пътя ще се заснема и полицаите ще спират на място такива водачи, уточни шефът на Пътна полиция комисар Росен Рапчев.

  • Ако е така, камерата на покрива на колата прави снимка и веднага се издава санкция.

06/12/18 10:08

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Хакнаха новите камери на КАТ

Радар-детектор, който е позволен за използване у нас, може да спаси всеки водач от новите супер камери на КАТ, които ще заработят за Коледа. За разлика от триногите - новите супер устройства работят на принципа на т. нар. ефект на Доплер и сигналът им се улавя от детекторите...

Faktor ·

Хакнаха новите камери на КАТ

Faktor

Намериха им цаката: Супер камерите на КАТ – хакнати

Снимка Булфото Радар - детектор, който е позволен за използване у нас, може да спаси всеки водач от новите супер камери на КАТ, които ще заработят за Коледа. За разлика от триногите – новите супер устройства работят на принципа на т. нар. ефект на Доплер и сигналът им...

Petel ·

Намериха им цаката: Супер камерите на КАТ – хакнати

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook