01.04.2020

  • Финансовите министри и управителите на централните банки от страните в Г-20 се събраха днес на двудневна среща в Рияд, за да обсъдят състоянието на световната икономика и последиците от епидемията на новия коронавирус.

  • Форумът в Саудитска Арабия - първата арабска страна, застанала начело на Г-20, ще протече под председателството на финансовия министър на кралството Мохамед бин Абдула ал Джадаан и управителя на централната банка Ахмед ал Холифей.

  • Участниците „ще дискутират за световните икономически перспективи и възможните политически отговори с цел насърчаване на растежа и превенция на рисковете от рецесия, заявиха организаторите в комюнике.

  • Тази сутрин започна симпозиум по въпроса на министерско равнище, след който се очаква министрите да заседават при закрити врати.

22/02/20 17:36

Финансовите министри и управителите на централните банки от страните в Г-20 се събраха на двудневна среща в Рияд

Финансовите министри и управителите на централните банки от страните в Г-20 се събраха днес на двудневна среща в Рияд, за да обсъдят състоянието на световната икономика и последиците от епидемията на новия коронавирус. Основната им задача е да създадат план за действие за...

Fakti ·

Финансовите министри и управителите на централните банки от страните в Г-20 се събраха на двудневна среща в Рияд

Fakti

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook