11.12.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Подсъдимата се споразумя с прокуратурата и напълно призна вината си Съдът е одобрил споразумение, сключено между Районна прокуратура – Кюстендил и защитата на подсъдимата Е.Т., обвинена за извършено от нея престъпление по чл.

  • Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

  • Подсъдимата Т. се е признала за виновна и се е съгласила да й бъде наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от три месеца с тригодишен изпитателен срок.

  • Наред с това тя е лишена от правото да управлява МПС през следващите седем месеца.

14/08/19 17:50

Условна присъда за жена, шофирала с 1.38 промила алкохол

Подсъдимата се споразумя с прокуратурата и напълно призна вината си Съдът е одобрил споразумение, сключено между Районна прокуратура – Кюстендил и защитата на подсъдимата Е.Т., обвинена за извършено от нея престъпление по чл. 343б, ал. 1 от НК. На 30.07.2019 г. Т. употребила...

infomreja ·

Условна присъда за жена, шофирала с 1.38 промила алкохол

infomreja

Жена, шофирала с 1,38 промила, се призна за виновна

Снимка: Pixabay Съдът е одобрил споразумение, сключено между Районна прокуратура – Кюстендил и защитата на подсъдимата Е.Т., обвинена за извършено от нея престъпление по чл. 343б, ал. 1 от НК. На 30.07.2019 г. Т. употребила алкохол, след което се качила на моторно превозно...

Petel ·

Жена, шофирала с 1,38 промила, се призна за виновна

Petel

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook