17.04.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Администрацията на американския президент Джо Байдън обяви, че ще разработи мерки за затягане на регулациите на притежаването на оръжия, съобщава ТАСС, цитирайки изявление на пресслужбата на Белия дом, предаде БГНЕС.

  • В него се подчертава, че Байдън няма да чака, докато Конгресът на САЩ одобри съответните законопроекти, а самият той ще предприеме мерки в съответствие с правомощията на президента.

  • Президентът се ангажира да предприеме стъпки за намаляване на всички форми на насилие с огнестрелно оръжие, се казва в документа.

  • Както бе отбелязано в Белия дом, точно такъв приклад най-вероятно е използвал заподозрения при стрелбата в американския град Боулдър (Колорадо), при която загинаха 10 души.

08/04/21 08:05

Управлението на Байдън се готви да засили контрола върху огнестрелното оръжие

Администрацията на американския президент Джо Байдън обяви, че ще разработи мерки за затягане на регулациите на притежаването на оръжия, съобщава ТАСС, цитирайки изявление на пресслужбата на Белия дом, предаде БГНЕС. "Президентът се ангажира да предприеме стъпки за намаляване...

Actualno ·

Администрацията на Байдън затяга правилата за продажба на оръжие

Администрацията на американския президент Джо Байдън обяви, че ще разработи мерки за затягане на регулациите на притежаването на оръжия, съобщи пресслужбата на Белия дом. "Президентът се ангажира да предприеме стъпки за намаляване на всички форми на насилие с огнестрелно...

Faktor ·

Администрацията на Байдън затяга правилата за продажба на оръжие

Faktor

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook