15.11.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Телевизията припомня, че промяната в политиката на Тръмп идваслед решение на Върховния съд, което блокира блокира инициативата на Тръмп.

  • Очакванията са Тръмп да издаде президентски декрет, за да наложи спорния въпрос за гражданството по време на преброяването през 2020 г., след като Върховният съд блокира първоначалните му опити да включи такъв въпрос.

  • Но в сряда със съобщение в Туитър Тръмп нареди промяна в политиката, като се закани да се бори докрай.

  • Преброяването е използвано при разпределението на местата в Камарата на представителите на САЩ и отпускането на 800 милиарда долара за федерални услуги.

12/07/19 05:00

Тръмп се отказа от спорен въпрос в преброяването

Президентът Доналд Тръмп издаде указ в четвъртъкза отмяна на спорен план за включване на въпроса за гражданството в преброяването през 2020 г., съобщи Си Ен Ен. Телевизията припомня, че промяната в политиката на Тръмп идваслед решение на Върховния съд, което блокира блокира...

News BG ·

Тръмп свиква пресконференция за спорния въпрос за гражданството на преброяването

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се очаква да обяви нови действия на администрацията за преброяването през 2020 г. и конкретно включването на въпрос за гражданството. Това той ще направи на пресконференция, информира АП. Очакванията са Тръмп да издаде президентски декрет,...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook