25.01.2021

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Ето и една от последните: Президентът на САЩ Доналд Тръмп е разпоредил изтеглянето на почти всички американски войски отСомалиядо 15 януари, съобщи Пентагонът, цитиран от BBC.

  • Кадър: БНТ Преди да бъде изместен като президент тои ще издаде още няколко заповеди.

  • САЩ разполагатс около 700 военнослужещи в страната, които помагат на местните сили да се борят с бойци срещу групировките Ал Шабаб и Ислямска държава.

  • Американски представители заявиха, че част от войските ще се преместят в съседни държави, което ще позволи трансгранични операции.

05/12/20 02:33

Тръмп е разпоредил изтеглянето на почти всички американски войски от Сомалия до 15 януари

Кадър: БНТ Преди да бъде изместен като президент тои ще издаде още няколко заповеди. Ето и една от последните: Президентът на САЩ Доналд Тръмп е разпоредил изтеглянето на почти всички американски войски от Сомалиядо 15 януари, съобщи Пентагонът, цитиран от BBC. САЩ...

Petel ·

Тръмп е разпоредил изтеглянето на почти всички американски войски от Сомалия до 15 януари

Petel

Тръмп нареди изтегляне от Сомалия

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е разпоредил изтеглянето на почти всички американски войски от Сомалиядо 15 януари, съобщи Пентагонът, цитиран от BBC. САЩ разполагатс около 700 военнослужещи в страната, които помагат на местните сили да се борят с бойци срещу групировките...

News BG ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook