22.07.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Когато двама мъже се съревновават за вниманието на дама, съперничеството им служи за подобряване на качеството на спермата - поне при животните, съобщава сайтът Физ.орг., позовавайки се на публикация в сп.

  • Учени от Харвардския университет: Мъжете, пушили марихуана, са по-плодовити Специалистите от университетите на Аликанте, Испания, и Упсала, Швеция, са работили с рибки зебра.

  • Създадоха първите генно редактирани бебета Това преимущество обаче може да струва скъпо на следващото поколение, защото същевременно оказва неблагоприятен ефект върху ДНК.

  • Вижте също: Брекзит „носи” опасност от недостиг на сперма във Великобритания Експерти развенчават митове за оралния секс Кога е опасно мъжете да стават бащи?

15/04/19 10:53

Съперничеството за дама подобрявало спермата

Когато двама мъже се съревновават за вниманието на дама, съперничеството им служи за подобряване на качеството на спермата - поне при животните, съобщава сайтът Физ.орг., позовавайки се на публикация в сп. "Journal of Evolutionary Biology". Учени от Харвардския университет:...

DarikNews Bg ·

Съперничеството в секса подобрява качеството на спермата

Когато двама мъже се съревновават за вниманието на дама, съперничеството им служи за подобряване на качеството на спермата. Това важи поне при животните, съобщава сайтът Физ.орг., позовавайки се на публикация в сп. Journal of Evolutionary Biology. Специалистите от университетите...

24 chasa Bg ·

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook