01.10.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Експертът от Световната здравна организация Айра Лонгини заяви, че карантинитемогат само да забавят, но не и да спрат разпространението на новия коронавирус,съобщи ТАСС, цитирана от bTV.

  • Той подчертава, че в момента всеки заразен човек предава вируса средно на двама или трима души, което може да доведе до факта, че най-малко една трета от населението на Земята ще бъде заразено.

  • Тактиката на наблюдение и ограничаване няма да доведе до значителни резултати, освен ако способността на вируса да предава от човек на човек не се промени, каза още Лонгини.

  • В същото време, дори ако се намери начин да се намали наполовина скоростта на разпространение на вируса, около 30% от хората на планетата са изложени на реален риск от заразяване, твърди ученият.

14/02/20 10:33

КЛЮЧОВИ ДУМИ

СТРАШНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Една трета от хората в света могат да се заразят с коронавируса

Експертът от Световната здравна организация Айра Лонгини заяви, че карантините могат само да забавят, но не и да спрат разпространението на новия коронавирус, съобщи ТАСС. Заразяването с него може да застраши поне една трета от населението на света, заяви американският...

PIK Bg ·

СТРАШНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Една трета от хората в света могат да се заразят с коронавируса

PIK Bg

Експерт от СЗО: Една трета хората в света могат да се заразят с коронавируса

Експертът от Световната здравна организация Айра Лонгини заяви, че карантините могат само да забавят, но не и да спрат разпространението на новия коронавирус, съобщи ТАСС, цитирана от bTV. Заразяването с него може да застраши поне една трета от населението на света, заяви...

24 chasa Bg ·

Експерт от СЗО: Една трета хората в света могат да се заразят с коронавируса

24 chasa Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook