28.02.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Социалните мрежи ще могат да разпознават постовете със съдържание против ваксините по два начина, обясни в ефира на „Здравей, България” специалистът по дигитален маркетинг Иво Илиев.

  • Instagram ще блокира антиваксър хаштаговете Как се стигна до завръщането на морбили?

  • Заместник-председателят на Българския лекарски съюз /БЛС/ д-р Николай Брънзалов подчерта, че е приятно изненадан от инициативата.

  • „Единият е благодарение на изкуствен интелект, който ще търси ключови думи и фрази, но това може да бъде манипулирано, тъй като е важен начинът на изписване.

11/09/19 12:51

СРЕЩУ АНТИВАКСЪРИТЕ: Социалните мрежи ще блокират слухове за имунизации

Социалните мрежи ще могат да разпознават постовете със съдържание против ваксините по два начина, обясни пред Нова телевизия специалистът по дигитален маркетинг Иво Илиев. „Единият е благодарение на изкуствен интелект, който ще търси ключови думи и фрази, но това може да...

PIK Bg ·

СРЕЩУ АНТИВАКСЪРИТЕ: Социалните мрежи ще блокират слухове за имунизации

PIK Bg

НА ЛОВ ЗА АНТИВАКСЪРИ: Социалните мрежи ще блокират слухове за имунизации

Коментират Иво Илиев и д-р Николай Брънзалов Социалните мрежи ще блокират постове, които са против имунизациите. Instagram ще блокира антиваксър хаштаговете Как се стигна до завръщането на морбили? Социалните мрежи ще могат да разпознават постовете със съдържание против...

Nova BG ·

НА ЛОВ ЗА АНТИВАКСЪРИ: Социалните мрежи ще блокират слухове за имунизации

Nova BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook