18.09.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • На границата с Румъния поради технически причини фериботът на ГКПП Свищов-Зимнич е преустановил работа до отстраняване на повредата, предаде Dariknews.

  • На границите със Сърбия, с Гърция и със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове в петък сутрин, информират от Гранична полиция.

  • Традиционно на границата с Турция - на ГКПП Капитан Андреево и на ГКПП Лесово, трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили.

14/02/20 10:07

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Спряха ферибота Свищов-Зимнич заради повреда

На границата с Румъния поради технически причини фериботътна ГКПП Свищов-Зимнич е преустановилработа до отстраняване на повредата. На границите със Сърбия, с Гърция и със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове в петък сутрин,...

Dnes Bg ·

Спряха ферибота Свищов-Зимнич заради повреда

Dnes Bg

Повреда спря ферибота на ГКПП Свищов-Зимнич

На границата с Румъния поради технически причини фериботът на ГКПП Свищов-Зимнич е преустановил работа до отстраняване на повредата, предаде Dariknews. На границите със Сърбия, с Гърция и със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни...

24 chasa Bg ·

Повреда спря ферибота на ГКПП Свищов-Зимнич

24 chasa Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook