12.07.2020

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Досегашният наставник на тима Давид Гайего бе уволнен заради слаби резултати, а на негово място е назначен бившият наставник на Севиля Пабло Мачин, съобщиха от клуба.

  • Футбол: Отборът на Еспаньол ще бъде воден от нов треньор в мача си с Лудогорец.

  • 44-годишният Манчин ще дебютира в шампионатния мач срещу Виляреал на 20 октомври, а четири дни по-късно Еспаньол гостува на Лудогорец в Разград в третия кръг от групите на Лига Европа.

  • Еспаньол започна лошо този сезон и след осем кръга отборът заема предпоследното 19-о място в класирането в Испания с актив от 5 точки.

08/10/19 13:25

Спорт: Отборът на Еспаньол ще бъде воден от нов треньор в мача си с Лудогорец

Барселона. Футбол: Отборът на Еспаньол ще бъде воден от нов треньор в мача си с Лудогорец. Досегашният старши треньор Давид Гайего беше освободен заради слаби резултати, а неговият заместник ще бъде бившият ръководител на състава на Севиля Пабло Мачин. Неговият дебют ще...

Focus News BG ·

Спорт: Отборът на Еспаньол ще бъде воден от нов треньор в мача си с Лудогорец

Focus News BG

Треньорска рокада при съперника на Лудогорец в Европа

Съперникът на Лудогорец в Лига Европа - Еспаньол, има нов старши треньор, с който ще гостува в Разград на 24 октомври, предава БНР. Досегашният наставник на тима Давид Гайего бе уволнен заради слаби резултати, а на негово място е назначен бившият наставник на Севиля Пабло...

PIK Bg ·

Треньорска рокада при съперника на Лудогорец в Европа

PIK Bg

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook