16.10.2019

С ЕДИН ПОГЛЕД

  • Лондон.Антъни Джошуа иска реваншът с Анди Руис-младши да се състои на мястото, на което бившият шампион по бокс загуби титлите си - Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, САЩ.

  • Ей Джей ми каза, че ще бъде невероятно да се върне тук и да поправи грешките си от първата битка, сподели Хърн в интервю за BoxingScene.com.

  • Самият Хърн обаче смята, че е много по-добре мачът да се проведе във Великобритания: Разбирам неговото желание, но не мисля, че ще бъде грешка, ако битката е на негова територия, продължи Еди.

  • На Острова Джошуа ще има зад себе си подкрепата на цял стадион фенове, въпреки че неговото желание е за втори мач в САЩ (иска точно там да поправи грешките).

12/06/19 17:43

КЛЮЧОВИ ДУМИ

Еди Хърн: Джошуа иска реванш с Руис в САЩ

Лондон. Антъни Джошуа иска реваншът с Анди Руис-младши да се състои на мястото, на което бившият шампион по бокс загуби титлите си - "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, САЩ. Това заяви лично мениджърът на Джошуа - Еди Хърн. "Ей Джей ми каза, че ще бъде невероятно да се върне...

Focus News BG ·

Еди Хърн: Джошуа иска реванш с Руис в САЩ

Focus News BG

Спорт: Еди Хърн: Джошуа иска реванш с Руис в САЩ

Лондон.Антъни Джошуа иска реваншът с Анди Руис-младши да се състои на мястото, на което бившият шампион по бокс загуби титлите си - "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, САЩ. Това заяви лично мениджърът на Джошуа - Еди Хърн. "Ей Джей ми каза, че ще бъде невероятно да се върне...

Focus News BG ·

Спорт: Еди Хърн: Джошуа иска реванш с Руис в САЩ

Focus News BG

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook