28.11.2020

  • Въздушни удари по лагер в Северозападна Сирия, управляван от подкрепяни от Турция бунтовници, са ликвидирали най-малко 20 души в понеделник, съобщава Reuters, като се позовава на два отделни източника.

  • Събеседник на британската агенция от сирийските опозиционни сили заяви, че руските удари са насочени срещу фракцията Файлак ал Шам в тяхната база близо до границата с Турция.

  • Сирийската обсерватория за правата на човека със седалище в Обединеното кралство определя жертвите на 34, с десетки ранени, предаде Фокус.

  • Сирийските правителствени сили, подкрепяни от руските ВКС, успяха да ограничат бунтовниците на малка територия по границата с Турция след повече от 9 години конфликт, предизвикани от протестите срещу президента Башар Асад през 2011 година.

26/10/20 15:50

Според Сирийската обсерватория за правата на човека със седалище в Обединеното кралство жертвите са 34 и десетки ранени

Въздушни удари по лагер в Северозападна Сирия, управляван от подкрепяни от Турция бунтовници, са ликвидирали най-малко 20 души в понеделник, съобщава Reuters, като се позовава на два отделни източника. Събеседник на британската агенция от сирийските опозиционни сили заяви,...

Fakti ·

Според Сирийската обсерватория за правата на човека със седалище в Обединеното кралство жертвите са 34 и десетки ранени

Fakti

Свързани теми

×
Последете Palo в Facebook